„Ar pažįsti savo antrą pusę?“
Pirmagimio besilaukiantys Tadas ir Liucina Rimgailos: „Bijau palūžti ir prarasti gebėjimą kontroliuoti situaciją“
Tadas ir Liucina Rimgailos – darnaus gyvenimo taisyklės, kuriozai ir vaikai: kol kas esu visiškai „skystalas“
Viena kūrybingiausių porų Rasa ir Linas – apie vestuves, meilės kalbą ir „nelabai legalų“ pirmąjį bučinį: apsaugininkui praskaidrinome naktį
„Černobylio“ butą Fabijoniškėse įkūrę Rasa ir Linas apie pirmąjį bučinį: „Mes laiku sustojome“
Vilius ir Violeta Tarasovai – apie nekokį pirmą įspūdį, gerų santykių paslaptį ir amžiną gandą: daug šneka, tai atrodo, kad viršų laiko
Žaismingi Violeta ir Vilius Tarasovai: kokie jų gyvenimo aspektai labiausiai domina žmones?
I.Starošaitę nustebinę Ž.Žvagulio atsakymai ir neprisiminti pirmi kartai: neprisimenu, kada ir paskutinis bučinys buvo
I.Starošaitė ir Ž.Žvagulis apie romantiką per karantiną, norą pabėgti ir atleidimą
Kodėl prie Livetos Petras vis dar jaudinasi ir kas labiausiai ją erzina: prie mano būdo sunku vyrams susivaldyti
Kazlauskai atvirai – apie meilę iš pirmo žvilgsnio, romantiškus vakarus ir erzinančias savybes
R.Norvilė sugėdino Deivį dėl nevykusio pirmo pasimatymo: jis mane nusivežė į barą, o pats dingo iki ryto
Emocingi Norvilos atskleidė, kur siūlo važiuoti Deivis, jeigu norite vaikų, ir kaip jis sugadino pirmą pasimatymą su Renata
Merūnas ir Erika Vitulskiai – kuris pirmas prakalbo apie vaikus ir ko neatleistų Erika: „Kas jau liūto, tas jau ne stirnos“
Atviri ir be tabu – Erika ir Merūnas Vitulskiai: kuris kurį pažįsta geriau?
„Ar pažįsti savo antrą pusę?“ | Video | 15min.lt