Argentina
Marcelo Rolando Katinas, jo sąsajos su Dakaru ir sūnus Justinas, tarnaujantis Lietuvos kariuomenėje
Vilniuje gyvenantys argentiniečiai apie savybę, kurią pasiskolintų iš lietuvių, ir kur siūlytų dėti cepelinus
Argentinoje – ilgai laukti pokyčiai: šalies vadovo postą laimėjo Javieras Milei
Argentinoje - apokaliptiniai gaisro vaizdai
Ugnies siena Argentinoje: šimtai žmonių bėga nuo liepsnų, dirba beveik 1000 ugniagesių
Katastrofiški vaizdai iš Argentinos: šimtai žmonių bėga nuo liepsnų
„Skrieja kamuolys“: Bagdonas Argentinoje, sudiev Potteriui, „Der Klassiker“ ir smūgis „Napoli“
Venesuelos vadovas palaiko Argentiną ir Braziliją – sieks kurti bendrą Pietų Amerikos valiutą
Argentinoje teisės į abortą gynėjai surengė protestą: „Mano kūnas – mano pasirinkimas“
Argentinos paplūdimyje įstrigo banginis – jaunas patinas negalėjo pajudėti iš vietos
Gyventojus pakerėjo virš miestų patekėjęs supermėnulis – pasigrožėkite
Atradimas nustebino net mokslininkus – atkastos galimai didžiausio dinozauro liekanos
Gedi visas pasaulis: tūkstančiai žmonių su ašaromis akyse atėjo atsisveikinti su Diego Maradona
Specialus „Skrieja kamuolys“: El Camino de San Diego Maradona
Rastos dar nežinomo, vieno paskutinių prieš 70 mln. m. Žeme vaikščiojusio milžino liekanos
Dėl priklausomybės nuo telefono vyras gavo skaudžią pamoką – metro stotyje nufilmuota pavojinga akimirka
Moteris, išgelbėjusi rastą jauniklį, liko apstulbinta: paaiškėjo, kad augina pumą
Praradęs sąmonę vyras krisdamas nustūmė moterį ant metro bėgių – greita mašinisto reakcija apsaugojo nuo tragedijos
Retą visišką saulės užtemimą stebėjusieji netvardė emocijų – Lietuvai teks laukti labai ilgai
Lietuvių kalbą besimokantis argentinietis: Lietuva man labai patinka ir noriu čia gyventi
Kuriozinis V.Putino rankų sumušimas su Saudo Arabijos princu – lyg mėgautųsi atstumtųjų statusu
G-20 forume Indijos premjeras atsisakė pompastikos ir ėmėsi jogos diplomatijos
Paviešinta prieš metus dingusio Argentinos povandeninio laivo su 44 žmonių įgula radimo akimirka
Žmones Kalifornijoje apstulbino pamatytas sėkmingo „SpaceX“ raketos palydovo iškėlimo vaizdas
Daugiau
Argentina | Video | 15min.lt