Dakaro komanda „Zigmas Dakar Team“
„Vienišių“ klasėje triumfavęs A.Gelažninkas į Lietuvą parveža pirmąją Beduino statulėlę
A.Gelažninkas iškovojo istorinę pergalę Dakare: jau džiaugiausi iki finišo važiuodamas
Priešpaskutinė A.Gelažninko Dakaro diena: „Galėjo tuos paskutinius 20 km išbraukt“
A.Gelažninkas „vienišių“ klasėje finišavo pirmas: „Buvo turbūt smagiausias greičio ruožas“
A.Gelažninkas Dakaro kopomis pasivaikščiojo it parke: „Šiandien reabilitavausi prieš save ir prieš kitus“
Devintoji A.Gelažninko diena: „Bandžiau atsigriebti, ką praradau, tai gyvenimas tris kartus prieš akis prabėgo“
A.Gelažninkui šeštasis greičio ruožas buvo vienas sunkiausių: „Kopomis visada stovėdamas važiuoji, nebuvo kada užpakalio padėt“
A.Gelažninkas – tarp lyderių „vienišių“ klasėje: teko važiuoti stovint, prasidėjo didesni raumenų skausmai
Šeštajame Dakaro greičio ruože startavo A.Gelažninkas: „Įtariu, kad bus chebrai, gal ir man pačiam, reikalų“
A.Gelažninkas apie sukrėtusią gelbėjimo operaciją: „Tokioje situacijoje, kai matai giltinę, stovinčią už nugaros, teko būti pirmą kartą“
Pamatykite: A.Gelažninko įspūdžiai iš ketvirtojo greičio ruožo
A.Gelažninkas apie vieną baisiausių dienų: „Galvojome, kad jau mirė jis“
A.Gelažninkas atvažiavo pirmas Original by motul klasėje: „Buvau tiek susmigęs, kad galinis ratas pakilo“
A.Gelažninkas 98 greičio ruožo kilometre: „Tik išvažiavus po starto jau susinervinau, nes paklydau“
A.Gelažninkas pirmą kartą apsistojo Dakaro vienišių palapinių miestelyje – pamatykite, kaip jis atrodo
A.Gelažninkas po pirmos dienos savo klasėje – TOP 3
A.Gelažninkas pasiekė finišą: antroje dalyje paklydau, bet ne aš vienas klaidžiojau
A.Gelažninkas po prologo yra antras – nuo lyderio Original by motul klasėje, atsilieka vos minute
A.Gelažninkas finiše: rytoj pagrindinis darbas, šiandien svarbu nelikti labai gale
Arūnas Gelažninkas Dubajuje pakilo virš Antano Juknevičiaus automobilio stogo
Arūnas Gelažninkas Dubajuje ruošėsi Dakarui ganydamas kupranugarius
Arūnas Gelažninkas skelbia svarbią žinią: Dakare startuos vienišių klasėje
Dakaro komanda „Zigmas Dakar Team“ | Video | 15min.lt