Darbo partija (DP)
VALINSKAS ŽINO: apie naują kairiųjų valdžią, tragediją Vilniuje ir žvaigždžių skyrybas
15MIN SEIMO DEBATAI 2024: karšta diskusija dėl karo, sveikatos apsaugos ir maisto kainų
Andrius Mazuronis apie darbą Seime: „Kai netiki, įrodinėt, kad aš ne dramblys – sudėtinga“
A.Mazuronis apie variantus Darbo partijai: jungimasis su kitais, traukimasis iš pirmininkų
I.Kačinskaitė-Urbonienė: geresniems rezultatams pasiekti pritrūko laiko
Vieną Viktorą keičia kitas – kaip atrodys „Darbo partija“?
„MG Baltic“ byla – finišo tiesiojoje: kaip viskas vyko ir kas sėdi teisiamųjų suole?
Po atostogų šiltuose kraštuose A.Guoga atvyko į VRK atsisakyti Seimo nario mandato
Išrinktas Lietuvos Seimas: komentuoja Darbo partijos atstovai
„Rinkimų taksi“. A.Guoga: apie pilietybę, „steikus“ Lietuvai, lošimus su Pugačiova ir linkėjimus Puteikiui
„Rinkimų taksi“. A.Guoga: apie pilietybę, „steikus“ Lietuvai, lošimus su Pugačiova ir linkėjimus Puteikiui (15MAX)
15min Seimo rinkimų debatai: G.Paluckas prieš I.Kačinskaitę-Urbonienę
Darbo partijos sąrašą į rinkimus vedantis V.Jukna: „Seimo narys negali dalyvauti vykdančiojoje valdžioje“
V.Jukna pasirinko teisiamą Darbo partiją: „Aš tikiu žmonėmis, todėl tai man nebuvo kliuvinys“
Rinkimai 2020: partijų programų pristatymas. Darbo partija
Darbo partijos programos ir kandidatų pristatymas
„MG Baltic“ byla – svarbiausi faktai
Darbo partijos lyderis sukritikavo Lietuvos užsienio politiką
Darbo partija skanduoja sąskrydžio šūkį
V.Uspaskichas nuo scenos pažėrė vertingų pamokų partiečiams
Darbo partijoje – suirutė: grįžtant V.Uspaskichui, senoji gvardija bėga iš partijos
Prokuroras: byla iškelta dėl Žilvino Žvagulio melagingų teiginių
Teisiamųjų suole atsidūręs Ž.Žvagulis: „Juokinga“
Politinės korupcijos byloje aiškėja, kad E.Masiulis iš R.Kurlianskio ėmė ne tik pinigus
Daugiau
Darbo partija (DP) | Video | 15min.lt