Edvardas Žičkus
Vyrams yra ko pavydėti – legendinė žirgininkė su dukromis pačios valdo įspūdingą ekologinį ūkį
Socialinių tinklų žvaigžde tapusi ūkininkė Rūta griauna mitus apie žemės ūkį
Miestą į kaimą iškeitusi jauna šeima netveria džiaugsmu: atgal nė už ką negrįžtume
Koks bus karo Ukrainoje poveikis maisto prieinamumui ir kainoms?
„Edvardas Žičkus. Be ribų“: Donata Virbilaitė – apie patyčias, juodąją emigracijos pusę ir depresiją
Laidoje „Edvardas Žičkus. Be ribų“ – Deivydas Zvonkus: „Kiekvienam duotas laikas atsidurniuoti – aš savąjį jau išnaudojau“
Edvardas Žičkus. Be ribų – svečiuose Deivydas Zvonkus
Laidoje „Edvardas Žičkus. Be ribų“ – Violeta Repčenkaitė: „Nemanau, kad tekėsiu ketvirtą kartą“
„Edvardas Žičkus. Be ribų“ – svečiuose Violeta Repčenkaitė (anonsas)
Ieva Zasimauskaitė atvirai, kodėl sugriuvo pirmoji santuoka: „Išėjau pas žmogų, kurį labai mylėjau“
„Edvardas Žičkus. Be ribų“ – svečiuose Ieva Zasimauskaitė (anonsas)
Alanas ir Valda Chošnau švenčia santuokos dešimtmetį: Būta visko, bet mums pavyko susidėlioti visas taisykles
„Edvardas Žičkus. Be ribų“ – svečiuose Alanas Chosnau
„Edvardas Žičkus. Be ribų“. Julija Janus apie juodžiausią savo gyvenimo etapą: „Buvau priklausoma nuo vyno ir migdomųjų“
„Edvardas Žičkus. Be ribų“ svečiuose – dizainerė Julija Janus
„Edvardas Žičkus. Be ribų“ – svečiuose Julija Janus
„Edvardas Žičkus. Be ribų“: Daktaro mirties žmona Angelina Whalley – lemtingas TAIP, pakeitęs gyvenimą
„Edvardas Žičkus. Be ribų“ – svečiuose „Daktaro mirties“ žmona Angelina Whalley
Menininkė, meilės emigrantė D.Pečiukonytė Juan-Font: „Savo vyrą myliu dviem procentais mažiau, nei jis mane – tai kursto šeimos židinį“
„Edvardas Žičkus. Be ribų“ – svečiuose Danguolė Pečiukonytė Juan-Font
„Edvardas Žičkus. Be ribų“ – T.V.Raskevičius: „Bijau to momento, kai sūnui reikės papasakoti, kodėl jis turi dvi mamas ir vieną tėtį“
„Edvardas Žičkus. Be ribų“ – svečiuose T.V.Raskevičius
„Edvardas Žičkus. Be ribų.“ Du kartus onkologinę ligą įveikusi V.Mainelytė: „Dievulis mane myli – nors davė daug ką išbandyti“
„Edvardas Žičkus. Be ribų“ – svečiuose Vaiva Mainelytė (anonsas)
Daugiau
Edvardas Žičkus | Video | 15min.lt