Jurijus Veklenko
„ŽMONĖS svečiuose“: Jurijus Veklenko – apie vaikystę: langų stiklai ir pasiskolinti kaimynų obuoliai
„ŽMONĖS svečiuose“: Jurijus Veklenko – apie vaikystę: langų stiklai ir pasiskolinti kaimynų obuoliai
„Alter(Eurovizija)“: santechnikas A.Pilvelytės namuose ir pagyros išskirtiniam vokalui
Raudondvarį drebina festivalis „M.A.M.A Vasara”: užkulisiai su SEL, „Flying Saucer Gang“ ir J.Veklenko – tik 15min
Jurijus Veklenko pristatė naują dainą „Apie Ją“ ir vaizdo klipą: atskleidė, kam ji skirta
Jurijaus Veklenko klipo „Apie Ją“ anonsas
Jurijus Veklenko pristato naują dainą ir lietuje filmuotą klipą: „Užtrukome daug valandų“
Jurijus Veklenko ir Leonas Somovas pristatė bendrą kūrinį „Sapnuose“: dainą įkvėpė nelaiminga meilė
Jurijus Veklenko Izraelyje susipažino su ginklų modeliu: „Tokioms moterims negaliu atsilaikyti“
Jurijus Veklenko atvirai apie tai, ko nematė žiūrovai: nuo pasimatymų iki konkurencijos su S.Lazarevu
„Eurovizijos“ finalas – be Lietuvos: pamatykite paskutiniųjų 10 finalistų pasirodymus
Jurijus Veklenko po nesėkmės „Eurovizijoje“: „Pasirodžiau taip, kad man negėda“
Pramogų pasaulio atstovų prognozės Jurijui Veklenko: ko tikėtis „Eurovizijoje“?
Jaudulio neslepiantis J.Veklenko: prieš lipant į sceną kiekvieną kartą mane supykina
„Liūtai“ suskambo Tel Avive: išgirdę dainą izraeliečiai Jurijui žada finalą
„Eurovizija“ skelbia startą: dalyviai žengė oranžiniu kilimu
Oranžiniu „Eurovizijos“ atidarymo kilimu žengęs Jurijus – apie žmonių palaikymą, įvaizdį ir dideles viltis pusfinaliui
Užsieniečiai vertino šakotį, Lietuvos kvapą ir Jurijaus Veklenko Eurovizinę dainą
Jurijaus Veklenko dainos premjera: išgirsite netikėtą duetą su Inga Jankauskaite
Jurijus Veklenko prakalbo apie ukrainietiškas šaknis, atskleidė slaptą talentą ir svajas apie šeimą
„Eurovizijos“ finalininkas Jurijus Veklenko: aš esu sau konkurentas ir save nugalėsiu
Pasiklausykite: J.Veklenko atliekama eurovizinė daina „Run with the Lions“
Lolitos Zero balsas Jurijus Veklenko gyvai pristatė savo eurovizinę dainą
Jurijus Veklenko po pirmosios generalinės repeticijos: apie prastai atliktą grimą ir konkurenciją
Jurijus Veklenko | Video | 15min.lt