Melas
Kas L.Salasevičių privertė įsitempti ir koks klausimas sustabdė O.Pikul kvėpavimą: „Jaučiau, kad nebuvo nei partneris, nei draugas, nei niekas kitas“
N.Bierancas apie R.Kalinkinui siųstas nuotraukas: „Jis ne tik gavęs, bet ir siuntęs. Kaip man tai „atmatyti“?“
Prie melo detektoriaus prijungtas Seimo naujokas G.Surplys paatviravo apie buvimą ministru: dažnai jausdavausi nepritapęs
Vasha ir jos mama Viktorija Mauručaitė apie slaptas meiles, tarpusavio santykius ir klaidas: „Nedaryk manęs bloga prieš visą Lietuvą“
Gabrielius Vagelis – kiek pinigų išleidžia išvaizdai ir kaip atsidūrė areštinėje: „Susodino visus ir išvežė“
Apie žmoną nedaugžodžiavęs Ironvytas ir JAV areštinę išbandęs Atikin: „Ikiteisminio neliečiam, atsakymai tyrimui negali būti naudojami“
Drebanti Erikos Vitulskienės širdis ir prakaituojantys Merūno delnai: „Na ką, kitą sezoną darbo teatre nebeturiu“
Bendžių tikinimas, kad su melu jiems ne pakeliui, nebuvo visai nuoširdus: „Gerai, dėl šito tai eisi namo pėsčias“
Kaip aktoriai G.Ivanauskas ir G.Butvilaitė bandė apgauti poligrafą: kompromituojantys klausimai vienas kitam ir nuostaba išgirdus atsakymą
„Melo detektoriaus“ antroje laidoje aktoriai G.Ivanauskas ir G.Butvilaitė
Mad Money nustebino jo mylimosios Deimantės atsakymas į klausimą apie bendrą ateitį: „Kažko tu man nesakai“
15min laidoje „Melo Detektorius“ tiesą atskleis poligrafas: ar „nepatogūs“ klausimai žinomus žmones privers meluoti?
Kodėl geriausiam Lietuvos aktoriui Giedriui Savickui išbėrė pažastis?
„Tobuli melagiai“
Viktoras Pranckietis: „apie 20 tūkst. socialdemokratų dirba valstybės tarnyboje“
Tiesa ar melas? Ramūnas Karbauskis: „Kai tyrimas baigėsi, realiai apie jį neinformuota visuomenė visiškai“
G.Landsbergis: A.Butkevičiaus Vyriausybės kanceliarijoje dirba 270, o A.Kubiliaus – 170
Arūnas Valinskas – apie kitas politines jėgas ir griežtą tėvo auklėjimą: iki šiol atrandu, kokį poveikį tai turėjo man
Melas | Video | 15min.lt