„Melo Detektorius“
Kas L.Salasevičių privertė įsitempti ir koks klausimas sustabdė O.Pikul kvėpavimą: „Jaučiau, kad nebuvo nei partneris, nei draugas, nei niekas kitas“
N.Bierancas apie R.Kalinkinui siųstas nuotraukas: „Jis ne tik gavęs, bet ir siuntęs. Kaip man tai „atmatyti“?“
Ieva Kačinskaitė-Urbonienė užsiminė apie buvusius pykčius su Viktoru Uspaskichu ir prisipažino dirbusi Kėdainių konservų fabrike
Kaip Tomui V. Raskevičiui pavyko išsisukti nuo klausimo apie koaliciją ir tos pačios lyties asmenų partnerystės įteisinimą?
Prie melo detektoriaus prijungtas Seimo naujokas G.Surplys paatviravo apie buvimą ministru: dažnai jausdavausi nepritapęs
Vasha ir jos mama Viktorija Mauručaitė apie slaptas meiles, tarpusavio santykius ir klaidas: „Nedaryk manęs bloga prieš visą Lietuvą“
Gabrielius Vagelis – kiek pinigų išleidžia išvaizdai ir kaip atsidūrė areštinėje: „Susodino visus ir išvežė“
Dvyniai Algirdas ir Remigijus Gataveckai apie kamuojančią baimę, kartėlį ir santykius: „Žmona pasakė, kad negrįšiu namo. Skyrybos bus“
Apie žmoną nedaugžodžiavęs Ironvytas ir JAV areštinę išbandęs Atikin: „Ikiteisminio neliečiam, atsakymai tyrimui negali būti naudojami“
Drebanti Erikos Vitulskienės širdis ir prakaituojantys Merūno delnai: „Na ką, kitą sezoną darbo teatre nebeturiu“
Bendžių tikinimas, kad su melu jiems ne pakeliui, nebuvo visai nuoširdus: „Gerai, dėl šito tai eisi namo pėsčias“
Kaip aktoriai G.Ivanauskas ir G.Butvilaitė bandė apgauti poligrafą: kompromituojantys klausimai vienas kitam ir nuostaba išgirdus atsakymą
„Melo detektoriaus“ antroje laidoje aktoriai G.Ivanauskas ir G.Butvilaitė
Mad Money nustebino jo mylimosios Deimantės atsakymas į klausimą apie bendrą ateitį: „Kažko tu man nesakai“
15min laidoje „Melo Detektorius“ tiesą atskleis poligrafas: ar „nepatogūs“ klausimai žinomus žmones privers meluoti?
Arūnas Valinskas – apie kitas politines jėgas ir griežtą tėvo auklėjimą: iki šiol atrandu, kokį poveikį tai turėjo man
„Melo Detektorius“ | Video | 15min.lt