Monika Liu
ŽMONĖS svečiuose – Monika Liu ir R.Šumila: apie jų draugystę, ypatingą ryšį ir netikras ašaras
M.A.M.A. Raudonojo kilimo svečiai. Monika Liu ir Antanas Sadauskas – apie sužadėtuves
„ŽMONĖS svečiuose“ – Monika Liu: pasiruošimas gyvenimo koncertui ir LNOBT užnugaris
„ŽMONĖS svečiuose“: Monika Liu siunčia žinutę visiems neištikimiems vyrams
Monikos Liu sveikinimas Kalėdų proga: „Linkiu, kad išgirstumėte iš artimų žmonių, kad jūs jiems esate brangūs“
Monika Liu 15min studijoje pristatė naują dainą
„ŽMONĖS svečiuose“: Monika Liu pristato naują dainą – šventiškai nuteikiantį „Šampaną“
Monika Liu dovanoja naujus sentimentus: pristato dainą „Bossa“ – dramatiškos meilės istoriją
Monika Liu dalijasi įspūdžiais iš „Eurovizijos“ užkulsių – prisimena Serbijos atstovų dovanotą puodą
Monikos Liu nuotaikos grįžus iš „Eurovizijos“ su 14 vieta
Monika Liu jau Lietuvoje, dėl negautų balų iš Ukrainos nepyksta: „Aš gaunu labai daug žinučių, žmonės teisinasi, bet man tai jokio skirtumo“
Monika Liu itin džiaugiasi „Eurovizijos“ nugalėtojais: „Ačiū Dievui, kad laimėjo Ukraina“
Prieš Eurovizijos finalą prie arenos susirinko fanai: kodėl kai kurie žmonės stovi su šunimis?
Conchita Wurst nedainuotų Monikos Liu dainos: „karalienė jau ją padainavo, aš negalėčiau geriau“
Būrys gerbėjų pasitiko Moniką Liu išvykstant į areną ruoštis „Eurovizijos“ finalui – atlikėja su jais bendravo ir fotografavosi
Monika Liu – jaudinančios akimirkos iš Eurovizijos
Darbas su Monika Liu maloniai nustebino Audrių Giržadą: „Visada laiku, visada vietoje“
A.Giržado patarimas „Eurovizijos“ dalyviams – neskaityti atsiliepimų internete
Monika Liu tikisi, kad Italai balsuos už Lietuvą – pamėgo atlikėjos stilių
Apie darbą su Monika Liu papasakojo A.Giržadas: „Su ja labai lengva“
Monika Liu pranoko savo pačios lūkesčius: „Dar nebuvo dainos lietuvių kalba, kuri patektų į finalą“
Lietuva pateko į Eurovizijos finalą – spaudos centro reakcija
Šalia Eurovizijos arenos – didžiulė žmonių eilė: šie atsako, ar jų nuomone Lietuva pateks į finalą?
Šalia Eurovizijos arenos susirinkę „Eurovizijos“ gerbėjai: tarp jų – ir „The Roop“ bei begalė lietuvių
Daugiau
Monika Liu | Video | 15min.lt