Muzika
Svaras ir Dj Mamania: arenos koncerto jaudulys, 9-as albumas ir „G&G Sindikato“ eros paslaptys
„Akli“ – su juoku apie rimtus dalykus: drąsi albumo „Teatras“ idėja ir kūrybos užkulisiai
„Baltos varnos“: muzika, gimstanti iš tylos, gamtos ir folkloro
„Sinamort“: „doom“ griausmas iš Kauno, daug juoko ir rimtai apie svarbų bilietą į metalo „Euroviziją“
FC Baseball: skaudžiausios patirtys, viešumo kaina, sudaužytos gitaros ir koncertai vestuvėse
Andrius Mamontovas: „Laužo šviesos“ 40-metis, pamesta kasetė, SEL skambutis ir „Eurovizijos“ klišės
Kas gero Eurovizijoje? – Eglė Jakštytė-ELEY: Kipro apelsinai, Čivilytės kritika ir kodėl „išdavė“ Loreen
Kas gero Eurovizijoje? – Deividas Alejūnas: „TikTok“ era, estų „Mokinukės“ ir kodėl neis į atranką
Monika Pundziūtė: sugrįžimas į „X faktorių“, lemtinga akimirka ir išmoktos pamokos
Kas gero Eurovizijoje? – Marijus Berenis: kreipimasis į direktorių, kritika suomiams ir linkėjimai Kučinskui
Kas gero Eurovizijoje? – Gabrielius Vagelis: „smauk mane“, Radžio nuotrauka ir kritika Lion Ceccah
Muzika, kurią jauti | #8 Marijonas Mikutavičius – „Aš pasirinkau fulę! Spjoviau į tą muziką“
Lion Ceccah: dubleris Vienoje, pokyčiai komandoje, pinigai ir negirdėti „Eurovizijos“ užkulisiai
Muzika, kurią jauti | #7 Merūnas – „Iš mokyklos mane išmetė pirmoj klasėj“
Gabija Li: iššūkiai muzikoje, užkulisiai televizijoje, spaudimas ir socialinių tinklų absurdas
Muzika, kurią jauti | #6 Grupė BIPLAN – „Esam nesąmonių profesionalai“
Niko Barisas: ką veikia prodiuseriai, kaip uždirbti iš muzikos ir kuo gali padėti DI
„Luctus“: metalistų įvaizdis Lietuvoje, turas Europoje ir ką atskleidė vidurinio piršto skandalas
Muzika, kurią jauti | #5 Grupė SHWR – „Netyčia, bet gerai gavosi“
ON DA MIC. Proflame: apie kovą su Dominyku Dirksčiu, jaunimo drąsą ir milijonus peržiūrų
MUZIKA, KURIĄ JAUTI | #4 Justinas Jarutis – „Būčiau paprastas vyrukas – žaisčiau golfą“
ON DA MIC: Donatas Montvydas – apie karjeros patirtį Japonijoje, meilės dainas ir (ne)sugrįžimą į Euroviziją
Muzika, kurią jauti | #3 Keistuolių sugrįžimas – Andrius Kaniava, Dalius Skamarakas, Aidas Giniotis
ON DA MIC. Omerta – atvirai apie kūrybą, sunkiausią etapą ir repo sceną: „Aš niekada neturėjau talento“
Daugiau
Muzika | Video | 15min.lt