Pokalbiai
BŪTENT! pokalbiai: kas bijo laisvo žodžio?
BŪTENT! pokalbiai: kaip neišprotėti nuolatinio nerimo laikais?
Basomis vaikštantis Aleksas kviečia į išskirtinį Lietuvos miestą: „Jis turi pačią keisčiausią istoriją“
Anastasija ir Antonas iš Visagino: „Galimybė išvažiuoti kitur buvo, bet noras pasilikti – stipresnis“
Iš Švedijos parplauks į Lietuvą: animatorius Meinardas Valkevičius metė sau įspūdingą iššūkį
Filmo „Akiplėša“ režisierė S.Bliuvaitė: „Šis filmas nėra Lietuvos veido atvaizdavimas“
Gamtos fotografas Marius Čepulis: gimus pirmam sūnui buvau apuokas – nesupratau, kas vyksta
G.Paulauskas – kaip vaikų gimimas pakeitė požiūrį į madą: tėvai nebeturi laiko stovėti prieš veidrodį
Filmo „Tu man nieko neprimeni“ aktoriai – apie aseksualumą, intymias scenas bei ko išmoko iš savo personažų
Policija nufilmavo kelių erelių išvedžiojimus, vairavo jie ar nevairavo
„Edvardas Žičkus. Be ribų“ svečiuose – Donata Virbilaitė
Edvardas Žičkus. Be ribų – svečiuose Deivydas Zvonkus
Ieva Zasimauskaitė atvirai, kodėl sugriuvo pirmoji santuoka: „Išėjau pas žmogų, kurį labai mylėjau“
„Edvardas Žičkus. Be ribų“ – svečiuose Ieva Zasimauskaitė (anonsas)
Alanas ir Valda Chošnau švenčia santuokos dešimtmetį: Būta visko, bet mums pavyko susidėlioti visas taisykles
Inga Jankauskaitė apie albumą Švyturys, koncertinį maratoną ir poezijos knygą | Muzikos salė ekrane
Pokalbiai prie Vilnelės. XIV laida. Diskusija „Regionų kultūra“
„Edvardas Žičkus. Be ribų“. Julija Janus apie juodžiausią savo gyvenimo etapą: „Buvau priklausoma nuo vyno ir migdomųjų“
„Edvardas Žičkus. Be ribų“ svečiuose – dizainerė Julija Janus
Mamis apie kūrinio turbo sėkmę, trepą Klaipėdoje ir „3 aukštas“ komandą | Muzikos salė ekrane
„Edvardas Žičkus. Be ribų“ – svečiuose Julija Janus
„Edvardas Žičkus. Be ribų“: Daktaro mirties žmona Angelina Whalley – lemtingas TAIP, pakeitęs gyvenimą
Marijonas Mikutavičius apie areninį turą 50, dokumentinį filmą ir X faktorių | Muzikos salė ekrane
„Edvardas Žičkus. Be ribų“ – svečiuose „Daktaro mirties“ žmona Angelina Whalley
Daugiau
Pokalbiai | Video | 15min.lt