Rinkimai Lietuvoje
Laisvės frakcija pirmalaikių rinkimų nepalaiko: Mitalas nesupranta, kodėl „šita košė užvirta“
Antroje vietoje likęs A.Zuokas: „Tai mano didžiausias rezultatas Vilniaus mieste“
Nufilmuota, kaip Vievyje plėšomi rinkimų dalyvių plakatai
R.Žemaitaitis: „Visą laiką sakiau, Remigijau, nedaryk taip, kaip padarė V.Landsbergis“
G.Nausėda po susitikimo su D.Grybauskaite: matau begalinį norą pareigas perduoti kuo sklandžiau
G.Nausėdą prezidentūroje priėmusi D.Grybauskaitė: jaučiu didžiulę žmogišką pareigą padėti
A.Maldeikienė sukritikavo G.Nausėdą: kai žmogus yra nulis ir nėra asmenybė, niekas nepasikeis
Gitano Nausėdos prioritetas – stabilumas ir tęstinumas
Ingrida Šimonytė: „Kitą kartą kovosiu šiek tiek atkakliau“
Rytas su naujuoju prezidentu: rezultatai nenustebino, I.Šimonytės gerbėjai neliūdi
Pasivaikščiokite po G.Nausėdos štabo užkulisius: švenčiantys rėmėjai kėlė taures
Gitanas Nausėda S.Daukanto aikštėje dėkojo rinkėjams, žmonai ir tėvams
Pirmoji prezidento G.Nausėdos kalba: „Lietuva tikrai nusipelno būti gerovės valstybe“
Naujasis Lietuvos prezidentas – Gitanas Nausėda: prisiminkite jo rinkiminės kampanijos kelią
Patekusi į Europos Parlamentą, R.Budbergytė ketina palikti Seimą
V.Tomaševskis radikalų Europos Parlamente nesibaimina
G.Nausėda pripažino laimėjimą: „Dar negaliu iki galo suvokti šito, kas atsitiko“
G.Nausėda: Aš esu absoliučiai ramus
I.Šimonytės štabas naujajam prezidentui linki gauti pinigų padengti skoloms, susikalbėjimo ir veržlumo
Diana Nausėdienė apie pirmosios šalies ponios ir moters įvaizdį: mes esame šviesos ir meilės nešėjos
Ingridos Šimonytės gerbėjai prezidento rinkimų rezultatų laukia „Quadrum“ verslo centre
TS-LKD narė Radvilė Morkūnaitė džiaugiasi, kad I.Šimonytė pritraukė žmonių
LVŽS lyderis Ramūnas Karbauskis teigė nieko negalintis pasakyti apie S.Skvernelio neatskleistus planus
S.Skvernelis balsavo už Gitaną Nausėdą: „Savo sprendimą buvau padaręs ir jo laikiausi“
Daugiau
Rinkimai Lietuvoje | Video | 15min.lt