Terorizmas
Teismas Vilniuje nagrinėja dėl terorizmo kaltinamo jaunuolio bylą
Iš teismo salės išvedami terorizmu kaltinami užsieniečiai
Prokuroro Tomo Uldukio komentaras apie pirmąjį posėdį terorizmo byloje
Šiaulių apygardos teismo atstovo Vytauto Jončo komentaras apie pirmąjį posėdį terorizmo byloje
Šiaulių apygardos teisme – terorizmu kaltinami asmenys
Lietuvoje sulaikytas terorizmo finansavimu ir rėmimu įtariamas Kirgizijos pilietis
Belgijos premjeras po teroristų išpuolio: jų smurtas tik įrodo jų bejėgiškumą
V.Adamkaus evakuacija per Rugsėjo 11-ąją: tai buvo pirmasis po teroro akto per Atlantą skridęs lėktuvas
Austrijos policija įspėjo apie galimą „motyvuotą islamistų išpuolį“ prieš sostinės bažnyčias
Lietuvos europarlamentarai apie Rusijos paskelbimą teroristine valstybe
Centrinėje Stambulo gatvėje įvyko sprogimas: žuvo 6 žmonės, manoma, kad tai teroro išpuolis
Šaudynės Osle sukrėtė Norvegijos seksualinių mažumų bendruomenę
Paviešintas vaizdo įrašas, kaip su IS kovojanti koalicija Irake numuša du ginkluotus dronus
Lietuvio kelionė į Somalio sostinę Mogadišą – „laukinį“ miestą, kuriame kasdien nužudomi žmonės ir grobiami turistai
Naqeeb Kazame nuo teroristinių grupuočių slepiasi Lietuvoje: „Mano tėvą nužudė man prieš akis“ (anonsas)
Naqeeb Kazame nuo teroristinių grupuočių slepiasi Lietuvoje: „Mano tėvą nužudė man prieš akis“
Šaudynės Vienoje: žuvo mažiausiai 4 žmonės, vienas iš užpuolikų – IS rėmėjas su sprogmenų diržu
Per žingsnį nuo katastrofos: Vilniaus centre sprogmenį padėjęs jaunuolis planavo ir daugiau teroristinių išpuolių
Paviešintas vaizdo įrašas, kaip pernai Vilniuje jaunasis nacis bandė surengti teroro aktą
Liudininkai nufilmavo, kaip praeiviai bandė sulaikyti peiliu besišvaisčiusį užpuoliką
Šiaurės Airijoje nušauta moteris – policija laiko tai „teroristiniu incidentu“
Po kruvino išpuolio susivienijusi Naujoji Zelandija: skambėjo širdį veriančios dainos ir ryžtingas haka šokis
Šaudynės Strasbūro Kalėdų mugėje: 3 žmonės žuvo, sužeistas šaulys paspruko
Užfiksuota akimirka, kai drąsus benamis prekių vežimėliu užpuolė peiliu ginkluotą Melburno atakos užpuoliką
Daugiau
Terorizmas | Video | 15min.lt