„Tikri gyvenimai – tikros istorijos“
Ko pasaulis nežino apie Šri Lanką? Trisdešimt metų karo, kankinimai, prievartavimai ir nesvarbu ką nušauti
Modelis Lukas džiaugiasi pozuodamas su suknelėmis: „Mano mama komentuoja – žavu, gražu. Jai negėda“
Buvęs modelis Živilė Rodriguez iš Venesuelos pabėgo į Lietuvą: „Jie su protestuotojais kovoja kariniais tankais“
Negalią turinčiai Ajanai skaudūs aplinkinių komentarai: mergina turėtų susirasti „savo lygio“ vyrą ir nusileisti ant žemės
Naqeeb Kazame nuo teroristinių grupuočių slepiasi Lietuvoje: „Mano tėvą nužudė man prieš akis“
Prekeivis žmonėmis į užsienį išsiuntė savo draugą: „Jaučiuosi kaltas. Jie per mane išvažiavo ir dirbo vergiškom sąlygom“ (anonsas)
Draugą į vergovę užsienyje pardavęs lietuvis: „Už kiekvieną žmogų gaudavau 100 eurų“
Vilma atliko abortą: „Šalia baimės ir gėdos prisidės ir kaltė. Tą tikrai galiu pažadėti“
Petro poliamoriški santykiai su keliomis merginomis: bendros kelionės, pavydas ir kurią iš jų pasirenka pristatyti tėvams
Kas nutinka, kai mergina nusirėžia kasas ir nustoja dažytis? Feministė Gabrielė: „Tapau nematoma, nes nebebuvau seksualiniu objektu“
D.Vaitiekūnas: „Didžiausią traumą išgyvena ne LGBT+ asmenys, o jų tėvai“
Santykiai su aseksualiu žmogumi – išleisti partnerį ieškoti nuotykių ar užsiimti seksu per prievartą? Ugnės istorija
Instagramo žvaigždė Ąžuolas socialiniuose tinkluose motyvuoja merginas: „Grožis nėra tik vidinis ar išorinis. Turime ieškoti balanso“
Kada galima juokauti apie vėžį? Stano ir D.Zvonkus: „Yra dalykų, apie kuriuos būtina šnekėti su šypsena“
Kodėl vyrui, kuris serga šizofrenija, aplinkiniai pavydi proto? Andriaus istorija apie gyvenimą, kai bijai savęs
Kai svorį mesti reikalauja ne mados namai, o tėvai: Aelitos kova su valgymo sutrikimais ir tėvo patyčios
Irake tarnavusio lietuvio išpažintis: kaip susigyventi su tuo, kad nušovei priešą
Lietuvė išgyveno vieną stipriausių uraganų Atlanto vandenyne: „Prisimenu ne baimę, o tai, kaip žmonės susivienija ištikus nelaimei“
Nuo keturiolikos metų heroiną vartojęs Vladislavas įveikė priklausomybę: „Po žolytės iš karto prasidėjo heroinas“
Su genų mutacija gimęs Emilis: „Negalia nėra barjeras, kurį reikia perkopti. Jį reikia pamiršti“
Kaulų vėžys apsivijo Aušrinės žandikaulį: „Liga sustiprino mano tikėjimą ir parodė, ką jis gali“
Už nužudymą kalėjusios moters išpažintis: „Aš nesigėdiju, kad sėdėjau, tai mano praeitis“
„Mama, aš mirštu“, – tokius žodžius ištarė 38 kilogramus svėręs modelis Paula Navickienė
Teismo medicinos ekspertas atvirai apie tai, kas šokiruoja: „Sukrečia tie atvejai, kai mums į tyrimų salę atvežami vaikiukai“
Daugiau
„Tikri gyvenimai – tikros istorijos“ | Video | 15min.lt