Ūkininkas
15min tyrimas: Netikri mokymai už tikrus pinigus
14 metų ūkininkaujantis Andrius: „Ūpas niekur nedingo, tai – mano didžiausias hobis“
Ūkininkas Alfredas Bardauskas: „Ne kartą pagalvojau – ačiū dievui, kad aš esu šioje vietoje. Tikrai verta tą daryti.“
Tomas Balčėnas 1000 hektarų dirba be arimo: kaip anglies ūkininkavimas pakeitė tradicinės žemdirbystės taisykles
Ekologinis ūkininkavimas
Pasvalio rajone ūkininkaujantis Darius Sabas mato ne tik traktorius: tokių vaizdų gali pavydėti bet kuris fotografas
Ūkininkas laukuose susidūrė su vilku: „Nuo manęs už 20 metrų, nieko nebijo!“
Ūkininkas laukuose susidūrė su vilku: nuo manęs už 20 metrų, nieko nebijo!
Kėdainiuose Nevėžyje skęsta dešimtys avių
Ūkininkų protestai Lenkijoje – tai ne traktorių žygis Lietuvoje: dešimtys sužeistų ir sulaikytų
Prieš importą iš Ukrainos ir ES politiką protestuojantys lenkų ūkininkai pūtė ragus ir sprogdino petardas
Traktoriai ir degančios padangos prieš vandens patrankas: Briuselyje protestuoja ūkininkai
Į Briuselį suvažiavo 900 traktorių
Ūkininkai Briuselyje degino šieno rulonus, nuvertė statulą ir bandė nupjauti medį
Panevėžio rajono ūkininkai dėkoja kolegoms: be žemaičių protestas nebūtų įvykęs
Protestuojančių ūkininkų traktoriai pajudėjo iš Plungės
Visoje Lietuvoje laužus deginantys ūkininkai: „Mums jau nusibodo“
Miestą į kaimą iškeitusi jauna šeima netveria džiaugsmu: atgal nė už ką negrįžtume
Ispanijos ūkininkai prašo paramos vandeniui – surengė protestą dėl beprecedentės sausros padarinių
„NeKaimo reikalai“: pamatykite, kaip atrodo karves pienui auginančių jaunų ūkininkų kasdienybė
Prie Seimo – šimtai pieno ūkininkų: „Mes nenorime išmaldos, norim teisingos kainos“
Svarbiausias darbas žemėje: kokius tikslus sau kėlė filmo režisierius?
Vieni brangiausių vaisių pasaulyje: augdami klausosi klasikos ir yra reguliariai masažuojami
„Varom į turgų“: Panevėžio ūkininkų turgaus garsai ir kvapai susilieja smagiame šurmulyje: vilioja gyvos prekės ir lietuviškas derlius
Daugiau
Ūkininkas | Video | 15min.lt